Coș

Coș

Chestionar optimizare magazin online

Ai un magazin online si nu ai suficiente comenzi? Răspunde-ne la câteva întrebări si îţi vom spune ce abonament si opţiuni Marketor se potrivesc cel mai bine pentru ca afacerea ta online să crească şi să ai mai multe comenzi.

Informaţii despre optimizarea unui magazin online

 

Marketor iti ofera de la inceput un magazin online optimizat pentru motoarele de cautare, incepand cu pagina de start si pana la paginile de produs.

Nu trebuie sa-ti faci probleme pentru optimizare site, platforma are inclus tot ce este necesar pentru  optimizare seo magazine online.

Solutia completă  Marketor pentru comerțul electronic oferă functii astfel incat continutul să fie ușor de înțeles si optimizat seo direct din panoul de administrare.

 

Restaurant online creat pe platforma ecommerce Marketor

 

Setarea  meta tagurilor se face foarte usor la nivel de produs si pagina, astfel incat daca ai continut de calitate, site-ul tau ecommerce va fi SEO optimizat.

Viteza de incarcare, optimizarea paginilor de produs si structurarea  linkurilor interne vor fi puncte forte in functionarea siteului de comerț, iar tu va trebui sa ai grija de conținut duplicat si de zona de promovare magazin online.

Intr-o afacere de succes crearea unui magazin online trebuie să asigure o rată de conversie optimă prin metodele de marketing online utilizate. Strategia SEO trebuie sa includa si utilizarea retelelor de socializare, precum si campanii AdWords de tip pay per click sau reclame si promovare seo pe rețelele sociale.

Iti recomandam sa folosesti un serviciu pentru a stabili cuvintele cheie pentru a avea un continut seo optimizat. Serviciile SEO Marketor iti stau de asemenea la dispozitie, vezi pachetul SEO 1st page care include audit SEO, optimizare SEO on site, precum si recomandari pentru magazinul tau online.

Optimizarea pentru telefonul mobil este un punct sensibil în mediul online si trebuie tratat cu atentie: magazinul tau online este deja optimizat pentru mobil inca de la inceput.

Imediat dupa promovarea si optimizarea SEO, siteul Dvs. va fi mult mai atractiv in fata motorului de căutare Google, iar rezultate SEO nu vor intarzia sa apara: audienta crescuta si mai multe comenzi.

Marketor iti ofera sprijin complet: instrumente SEO, promovare online, campanie Google Ads.

Nu uita: un magazin online bine optimizat te ajută să oferi o experiență mai plăcută vizitatorilor și clienților, să ai mai multe vânzări si să reduci cheltuielile legate de promovare.

Migreaza-ti magazinul catre unul din abonamentele Marketor pentru crearea de magazine online si site-ul tau de comert electronic va ajunge un site ecommerce de succes!