Coș

Coș

Cine suntem noi?

AdServing Factory ▷ o echipă cu +15 ani experiență în dezvoltarea de proiecte IT în domeniul marketing-ului digital. Producator de tehnologie pentru advertising, full stack și micro-servicii digitale hostate pe infrastructură de tip cloud.

Experiență în marketing digital, sisteme online de publishing, comerț electronic si aplicații distribuite.

Ce este Marketor?

Marketor este serviciul care te ajută să îți creezi extrem de repede și să operezi foarte ușor un magazin online.

Potrivit Google, 97% dintre consumatori folosesc web-ul pentru a căuta afaceri locale. Este important ca afacerea ta să aibă o prezență puternică online atunci când marea majoritate a potențialilor tăi clienți sunt și ei conectați la web.

A avea o prezență puternică online este o componentă crucială a unei strategii puternice de marketing, indiferent de cât de mare este afacerea ta.

De aceea, Marketor vine în ajutorul tău cu trei abonamente atent alese pentru toate tipurile de afaceri:

  1. Abonamentul START 
  2. Abonamentul MARKETOR 
  3. Abonamentul PROFESIONAL 

În ziua de azi, afacerile mici și mijlocii aleg să se facă cunoscute în meniul online prin rețelele de socializare și mai puțin prin website-uri de sine stătătoare. Valoarea unui website pentru o afacere mică este mult mai semnificativă decât la o primă vedere. În afara faptului că un website este fundamentul unei prezențe online, acesta poate avea și rol de platformă pentru vânzări și mediu pentru a primi feedback din partea clienților.

Multe afaceri sunt reticente în a-și crea o prezență online datorită lipsei de cunoștințe tehnice atât în faza inițială cât și atunci când vine vorba de mentenanță și suport. Marketor a apărut din necesitatea de a oferi afacerilor o metodă rapidă de a-și crea un magazin online printr-un process de înregistrare simplu dar eficient.

Abonamentele și opțiunile oferite de Marketor se pretează pentru toate tipurile de afaceri, de la magazinele online de nișa, până la magazinele cu mii de produse și prezență puternică în piața.

Marketor este integrat cu AdUnity AUX, Facebook/Instagram Shop și Google AdWords Shopping Ads pentru a înlesni promovarea online a magazinului tău.