Coș

Coș

Cum să-ți deschizi un magazin online în doar 5 minute

Obiceiurile și comportamentul consumatorilor s-au schimbat considerabil în ultimii ani: mai precis, din ce în ce mai mulți oameni se mută către online.

Iar acest proces accelerează într-un ritm foarte rapid: odată cu venirea crizei Covid-19, tot mai mulți consumatori preferă să isi faca cumpărăturile online.

Mai mult, un studiu recent făcut de Agerpres a descoperit că peste 75% din consumatori spun că vor migra către cumparaturi online.

În plus, o majoritate covarsitoare a consumatorilor descoperă afaceri locale prin intermediul internetului și a motoarelor de căutare online; potrivit Google, în jur de 97% dintre consumatori folosesc web-ul pentru a găsi afaceri locale – ca a ta.

Ce înseamnă asta pentru afacerea ta?

Simplu: trebuie să îți deschizi un magazin online.

Un magazin care să fie ușor de folosit de către clienții tai, ușor de găsit de către potențiali clienți și unde aceștia vor putea să îți cumpere produsele într-un mod simplu, rapid și în completă siguranta.

marketor.ro a fost infiintat special ca sa ajute afacerile din orice domeniu să-și aducă serviciile și produsele online cât mai rapid și eficient.

Și da, este adevărat: în doar 5 minute de la înregistrare, poți să primești comenzi direct prin magazinul tău online!

De ce ai nevoie pentru a-ți deschide un magazin online în 5 minute?

Marketor îţi oferă imediat acces la modulul de administrare al magazinului.
Iar tu nu trebuie decât să ai pregătite următoarele:

 • datele firmei de pe care faci vanzarea;
 • logo-ul magazinului tău;
 • datele de contact ale magazinului tău (telefon, email, localizare pe hartă în cazul în care dispuneţi şi de un magazin fizic);
 • metodele de livrare şi metodele de plată disponibile;
 • categoriile produselor (titlu, descriere scurtă );
 • titlu, imagini și descrierea scurtă ale produselor pe care dorești să le vinzi online;
 • termenii şi condiţiile de utilizare, precum și politica de confidenţialitate ale magazinului online

Noi îţi oferim magazinul online direct preconfigurat cu un nomenclator de categorii şi produse demo, pe care le vei șterge sau dezactiva în momentul în care ai introdus propriile produse.

De asemenea, magazinul are deja setate pagini specifice pentru Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate și Contact.
Nu trebuie decât să modifici conţinutul acestora după propriile nevoi.

Odată ce ne folosești serviciile pentru a-ti construi un magazin online, vei primi nu doar un site funcțional în 5 minute, dar și:

 • Optimizare SEO: cu alte cuvinte, website-ul tău va fi mai ușor de descoperit pe Google de către audiența ta;
 • Publicitate inclusă;
 • Metode de a plăti online în siguranta;
 • Optimizare pentru telefoane mobile: pe măsură ce tot mai mulți oameni își folosesc telefoanele pentru a accesa internetul, este extrem de important ca website-ul tău să funcționeze la fel de bine pe mobil, pe cat funcționează pe calculatoare și laptopuri;
 • Și multe alte beneficii care te vor ajuta să-ți construiești prezența online și să îți cresti vanzarile!

Cu alte cuvinte, tu nu va trebui sa faci aproape nimic – Marketor îti va construi website-ul ideal în doar 5 minute, pentru ca tu să poți sa te axezi pe creșterea afacerii tale.

Dacă vrei sa afli mai multe, hai sa vezi ce tipuri de Abonamente si ce Optiuni îti oferă Marketor:

Spor la vânzări!