Coș

Coș

De ce să aleg Marketor?

promovare all in one marketor

Ce îți oferă în plus Marketor față de alți furnizori de servicii pentru magazine online?

1. Ai magazinul tău repede si usor

Marketor, este o platformă care te ajută să creezi extrem de repede și să operezi foarte ușor un magazin online.

Magazinul are deja încărcate produse si categorii demo, pentru avea un model de operare care te ajuta să fii online rapid. Poți începe introducerea produselor în 5 minute de la înregistrare!

2. Poți ajunge pe prima pagină în căutările Google

Echipa noastră are o vastă experiență in publicitatea digitală si te poate asista să-ți definesti o strategie SEO care te va propulsa pe prima pagină în Google Search. Acest lucru înseamnă automat mai multe comenzi!

O parte din contravaloarea abonamentului lunar o investim automat în promovarea online a magazinului tău, iar dacă ai nevoi avansate îți putem oferi toata gama de servicii legate de optimizare, SEO si marketing.

Poti face singur optimizarea SEO pentru conținut direct din modului de administrare al produselor si categoriilor, sau te ajutam noi dacă ai nevoie de asistenţă.

3. Magazinul online este optimizat pentru mobil

Majoritatea consumatorilor digitali fac cumpărături de pe telefonul mobil. Magazinul nostru este optimizat din start pentru mobil, astfel, clienții tăi vor avea o experiență superioară de navigare de pe telefonul mobil.

Platforma Marketor a fost deja testată de o serie de clienți din diverse arii de activitate: vânzare bunuri de consum, materiale sportive, artă, servicii si restaurante.

Informaţii utile

În plus faţă de toate aceste avantaje cheie care ne diferenţiază, cu Marketor beneficiezi de factură client generată automat pe fiecare comandă in parte, integrare în marketplace-uri (Emag, Shopmania etc) si poți exporta foarte uşor prin feed-uri de produse articolele pe care doreşti să le promovezi prin Facebook Articles/Ads, Instagram sau Google Shopping Ads.

De ce ai nevoie pentru a-ți deschide magazinul online?

Marketor îţi oferă imediat acces la modulul de administrare al magazinului.
Iar tu nu trebuie decât să ai pregătite următoarele:

  • datele firmei de pe care faci vânzarea;
  • logo-ul grafic al magazinului tău;
  • datele de contact ale magazinului tău (telefon, email, localizare pe hartă în cazul în care dispuneţi şi de un magazin fizic);
  • metodele de livrare şi metodele de plată disponibile;
  • categoriile produselor (titlu și descriere scurtă);
  • titlu, imagini și descrierea scurtă ale produselor pe care dorești să le vinzi online;
  • termenii şi condiţiile de utilizare, precum și politica de confidenţialitate ale magazinului online (ai deja predefinite aceste pagini).

Noi îţi oferim magazinul online direct preconfigurat cu un nomenclator de categorii şi produse demo, pe care le vei șterge sau dezactiva în momentul în care ai introdus propriile produse.

Alege acum unul din Abonamentele oferite de Marketor:

Spor la vânzări!