Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/marketor.ro/wp-includes/post-template.php on line 284
Coș

Coș

O metodă mai simplă de a-ți deschide un magazin online

Vrei să-ți deschizi un magazin online pentru afacerea ta?

În ziua de azi, este important să ai o prezență online: nu doar pe rețelele de socializare, dar și un website pentru afacerea ta.

Dar realizarea unui magazin online poate părea dificilă la prima vedere: de la construitul site-ului și pană la promovarea sa, sunt mulți pași importanți de urmat în acest proces.

Ce este Marketor?

Marketor este cea mai rapidă și completă platformă pentru a-ți crea un magazin online: un serviciu care îți oferă nu numai un website pentru afacerea ta, dar și suport tehnic, promovare online și marketing online.

Pe scurt, Marketor oferă:

 • O platformă ecommerce pentru afaceri de orice tip și mărime,
 • Acces la magazinul tău online în doar 5 minute,
 • Integrare cu Google Ads, Facebook/Instagram Shop si AdUnity AUX,
 • Integrare cu marketplace-uri ca Emag, Shopmania si altele,
 • Opțiunea de a-ți exporta produsele pe rețele de socializare,
 • Un website optimizat pentru Google și SEO, dar și pentru telefoane mobile,
 • Și multe alte beneficii!

Scopul lui Marketor e să se ocupe de întreaga parte tehnică a construirii magazinului pentru afacerea ta online, pentru ca tu să te poți ocupa de afacerea ta și de creșterea ei.

De ce afacerea ta are nevoie de un website

Pe măsură ce tot mai mulți oameni folosesc internetul pentru a descoperi afaceri și pentru a cumpăra online, website-ul devine o parte esențială succesului afacerii tale.

Un website te poate ajuta să-ți cresti publicul și vânzările; dar acestea sunt doar unele dintre cele mai mai importante motive.

Website-ul este și o componentă esențială de branding, o metodă de a comunica direct cu publicul tău și o oportunitate enormă de a fi descoperit online de către potențiali clienți, prin intermediul motoarelor de căutare.

Magazin online pe platforma ecommerce Marketor

Magazin online realizat pe platforma Marketor

Cel mai important motiv pentru care afacerea ta are nevoie de o prezență online este faptul că tot mai mulți consumatori români cumpără produse și servicii folosind platforme ecommerce.

Iar dacă vrei sa fii și tu printre afacerile care profită de acest trend ascendent, acesta este momentul să-ți deschizi magazinul tău online.

Cu ajutorul Marketor, poți să faci asta în doar 5 minute – și fără să ai nevoie de cunoștințe tehnice!

Alege unul din abonamentele pentru magazine online oferite de platforma ecommerce Marketor.

Cum funcționează Marketor și ce-ți oferă?

Când ești la început de drum și nu știi sigur ce trebuie să faci, Marketor oferă o soluție de ecommerce completă.

Odată ce website-ul tău este gata, tu nu trebuie decât să îți adaugi propriile produse și servicii și poți să începi să vinzi în doar cateva minute din momentul în care ai plasat comanda.

Tot ce trebuie să faci este să ai câteva informații pregătite:

 • Datele firmei afacerii tale,
 • Logo-ul tău,
 • Datele de contact ale magazinului tău și metodele de plată și de livrare pe care le preferi,
 • Categoriile produselor sau serviciilor tale, împreună cu titluri, descrieri și imagini pentru fiecare produs sau serviciu.

Noi îți oferim acces imediat la panoul de administrare, unde vei putea să îți adaugi produsele și serviciile și să faci orice schimbări vrei, direct în WordPress.

În plus, este foarte ușor și rapid sa iti faci setări de SEO pentru fiecare produs, astfel încât să te găsească cât mai mulți consumatori pe Google.

WordPress este cea mai populară platformă de construit website-uri din întreaga lume, tocmai pentru că este foarte ușor de folosit și incredibil de versatilă.

Noi preconfigurăm site-ul cu tot ce ai nevoie pentru o afacere online de succes, iar tu nu va trebui decât să îl personalizezi.

Tot în modulul de administrare, vei găsi și platforma WooCommerce – una dintre cele mai populare soluții de comerț online, la nivel mondial – unde vei putea să îți setezi prețurile, să creezi oferte speciale, să schimbi și să adaugi produse și să vezi ce comenzi ai primit.

Mai mult, fiind bazat pe o platformă opensource, pe langa informatiile publice pe care le gasesti in comunitatea WordPress / WooCommerce, Marketor îți oferă și suport tehnic de fiecare dată când ai nevoie sau ai vreo întrebare.

Cu alte cuvinte, ai tot ce ai nevoie ca să începi să vinzi imediat!

Eşti gata să-ți deschizi propriul magazin online?

Abonează-te acum la unul din abonamentele pentru magazine online, pentru afaceri de orice tip și mărime.

 

Platformă creare magazine online