Coș

Coș

Marketor, platforma pentru servicii digitale

Cum te poate ajuta marketor.ro să îţi dezvolti afacerea?

A avea o prezență puternică online este o componentă crucială a unei strategii puternice de marketing, indiferent de cât de mică sau mare este afacerea ta.

În ziua de azi, afacerile mici și mijlocii aleg să se facă cunoscute în mediul online prin rețelele de socializare (cum ar fi Facebook si Instagram) și mai puțin prin website-uri de sine stătătoare.

Dar, deși prezenta pe rețelele de socializare este extrem de importantă pentru afacerea ta, ea nu poate înlocui rolul unui website și al unui magazin online:

  • Website-ul este o componentă fundamentală a prezenței tale online, ajutandu-te sa îţi construiesti brandul;
  • Este o platformă pentru vanzări care este absolut necesară in aceste timpuri, cand atat de mulți consumatori preferă să isi facă cumpărăturile online;
  • Este un mediu ideal pentru a primi feedback din partea clienților tăi;
  • Prezintă oportunităti de a-ti creste audienta pe măsură ce tot mai mulți oameni îți vor descoperi website-ul prin intermediul motoarelor de căutare (în special, Google);
  • Prezintă oportunități de a-ti crește cifra de afaceri, pentru că vei putea vinde produsele și serviciile tale consumatorilor din alte orașe și localități (nu vor trebui să vină in magazinul tău fizic ca să poată să cumpere de la tine).

Multe afaceri sunt reticente în a-și crea o prezență online datorită lipsei de cunoștințe tehnice atât în faza inițială cât și atunci când vine vorba de mentenanță și suport.
Marketor a apărut din necesitatea de a oferi afacerilor o metodă rapidă de a-și crea un magazin online printr-un process de înregistrare simplu dar eficient.

Din aceste motive, abonamentele și pachetele oferite de Marketor se pretează pentru toate tipurile de afaceri, de la magazinele online de nișă, până la magazinele cu mii de produse și prezență puternică în piață.

Marketor vine în ajutorul tău cu trei Abonamente atent alese pentru toate tipurile de afaceri:

Pentru a înlesni promovarea online a magazinului tău Marketor este integrat cu:

Spor la vânzări!

Niciun comentariu

Marketor, platforma pentru servicii digitale

Lasă un răspuns